Enerya, 2020 vizyonunu anlattı

Enerya, 2020 vizyonunu anlattı

Enerya, Konya’da yetkili iç tesisat firması temsilcilerine 2020 vizyonunu anlattı

Enerya, Konya’da yetkili iç tesisat firması temsilcilerine 2020 vizyonunu anlattı

Türkiye enerji pazarının önde gelen oyuncusu Enerya, geçtiğimiz günlerde Konya’da yetkili iç tesisat temsilcileriyle bir araya geldi. Yetkili iç tesisat firmalarından 127 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Enerya Konya Bölge Direktörü Mürsel Parlak, yetkili iç tesisat firma temsilcilerini 2020 yılı yatırımları hakkında bilgilendirdi.

enerya,-2020-vizyonunu-anlatti.jpg

Enerya, kentlerinde doğal gaz konforu ve ekonomisini yaygınlaştırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu bakış açısıyla Enerya, geçtiğimiz günlerde Konya Bayır Diamond Hotel’de yetkili iç tesisat firmalarından 127 kişinin katılımıyla bir araya geldi.

Toplantının içeriği hakkında bilgi veren Enerya Konya Bölge Direktörü Mürsel Parlak, Enerya’nın 2020 yatırım hedeflerini ve sektörün genel durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Ayrıca bölgede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında firmalara detaylı bilgilendirme yapıldığını da söyledi.

enerya,-2020-vizyonunu-anlatti-001.jpg

“Konya’daki potansiyel aboneler de bizim için öncelikli konumdalar”

Toplantı kapsamında iş ortaklarına seslenen Enerya Konya Bölge Direktörü Mürsel Parlak, “Mevcut abonelerimizin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarının yanı sıra Konya’daki potansiyel aboneler de bizim için öncelikli konumdalar. Bu noktada iç tesisat firmalarıyla yaptığımız iş birliğini Enerya olarak oldukça önemsiyoruz. Abonelerimizin Enerya tarafından yetkilendirilmiş iç tesisat firmalarıyla çalışmaları can ve mal güvenliği gereği önem arz ediyor” dedi. Ayrıca Parlak, sertifikalı iç tesisat firmalarına tesisat dönüşümü sırasındaki iş birlikleri için teşekkür etti.

İç tesisat firmalarının temsilcileriyle görüş alışverişlerinin yapıldığı, Enerya ve Enerya Konya Gaz Dağıtım şirketi hakkında bilgilendirmelerin, şebekelerin bakımı, kontrolü ve iyileştirme faaliyetlerinin konuşulduğu toplantı kapsamında ayrıca Enerya ile işbirliklerinin 10. yılını tamamlayan iç tesisat firmalarına plaket takdim edildi.

enerya,-2020-vizyonunu-anlatti-002.jpg

Toplantıya Konya Bölge Direktörü Mürsel Parlak, Enerya Teknik Operasyonlar Müdürü Erol Kaya, Enerya Konya Müşteri Hizmetleri Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Küçükkapdan, Enerya Konya Operasyon Müdürü Selma Delikan, Enerya Konya Mali ve İdari İşler Müdürü Ali İhsan Vurucu, Enerya Konya Etüt Proje ve Yapım Müdürü Gökhan Savran, Enerya İç Tesisat Yöneticisi Nuri Kurun, Enerya Konya İç Tesisat Yöneticisi Yasin Yöney ve diğer Enerya Konya yöneticileri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.