Engelli Bireylere Moral Gecesi

Engelli Bireylere Moral Gecesi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Tüm Engelliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından engelli bireylere Moral Gecesi düzenlendi.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen geceye Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Ereğli Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Ömerül Faruk Gülbahar, Siyasi Parti Temsilcileri, Tüm Engelliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Karataş ve çok sayıda engelli birey ile aileleri katıldı.

Moral Gecesinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Tüm Engelliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Karataş, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, düzenlenen programda ki asıl amacın engelli bireyleri bir araya getirerek onları kaynaştırmak olduğunu söyledi.

Böyle günlerin engelli bireylerin sıkıntılarının daha çok gündeme getirilmesi açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Karataş, tüm engellilere güzel bir program geçirmeleri temennisinde bulundu.

Moral Gecesine katılan engelli bireyler mahalli sanatçılar eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.