Engelli Öğrenciler Konya'nın Gururu Oldu

Engelli Öğrenciler Konya'nın Gururu Oldu

Ereğli Kazım Demirel Sevgi Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi Spor Kulübü, Özel Olimpiyatlar Türkiye Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda Konya'yı başarıyla temsil etti.

Konya'ya masa tenisi ve atletizm branşlarında iki ayrı Türkiye birinciliği ile Türkiye üçüncülüğü, masa tenisi alanında ise Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü derecesini kazandıran okul, Konya'nın gururu oldu.

12-14 Ekim 2012 tarihlerinde Denizli'de gerçekleştirilen Özel Olimpiyatlar Türkiye Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda 50 metre ve 100 metre atletizm yarışlarında mücadele eden öğrenciler, kendi yaş ve kategorilerinde Konya'ya iki ayrı Türkiye birinciliği ile Türkiye üçüncülüğünü derecesi kazandırdı. Masa Tenisi müsabakalarında ise Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü derecesi elde edildi.

Müsabakalar sonrasında Türkiye genelinde Konya 2 altın, 2 Gümüş ve 1 bronz madalya almayı hak kazandı. Konu ile ilgili bilgi veren Ereğli Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Türkiye genelinde gerçekleştirilen müsabakalarda ciddi derecede başarı sağlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Şimşek, spor müsabakalarında Ereğli'nin, Konya'nın gururu olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.