Erdal, “Siz Hayal Edersiniz, Biz Gerçekleştiririz”

Erdal, “Siz Hayal Edersiniz, Biz Gerçekleştiririz”

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, Ziya Gökalp Mahallesinde düzenlenen toplantıda, “Birileri hesap yapamıyor.

Yaptıkları hesaplarda bir türlü tutmuyor. Ereğli tarihinin en önemli yatırımları hızlı tren ve kapalı sulama sistemi gibi yatırımları görmeyenler hayal etmeye devam ediyorlar. Onlar hayal eder, biz gerçekleştiririz” diye konuştu.

Erdal, “Biz hizmet için yola çıktık. Milletin aklıyla alay etmiyoruz. Yapacaklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Bu asil millete küfretmiyoruz. Bu ayıbı biz yaşatmayacağız. Bu ayıp onlara yeter. Biz bir ve beraber olduktan sonra yapamayacağımız hiçbir iş yoktur. Birileri hesap yapamıyor. Yapılan işleri değersizleştirmeye çalışıyorlar. Yıllardır yapılmayan Türkmen kavşağı bugün yapılıyor eleştiriliyor. Niye, 10-12 milyon TL’ye değil 2 milyon TL’ye yapılabilirmiş. O zaman siz hemen yanı başındaki Servili kavşağını bu fiyata yapında görelim. Bakınız Ereğli’ye hızlı tren geliyor. Maliyeti 1 milyar 200 milyon TL. Kapalı sulama projesi yine yaklaşık 1 milyar TL. Ereğli tarihinin en büyük yatırımları ancak bunları görmeyenler 2 milyon TL2ye takılı kalmışlar konuşuyorlar. Siz projelerinizi konuşun. Kent mobilyası, kamelya yapacağız diyenler biz zaten yıllardır onları yapıyoruz. Fidan dağıtacağım, tavuk horoz dağıtacağım diyenler sizler üretici olun. Siz hayal edersiniz, biz ise gerçekleştiririz” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise 31 Mart’ta yapılacak seçimlere destek isteyerek, “Cumhur İttifakı Belediye pazarlığı için değil ülkenin bekası için oluşturuldu. 31 Martta bu ittifakı güçlü kılmak için desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.