ERDAL’DAN NEVRUZ MESAJI

ERDAL’DAN NEVRUZ MESAJI

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Erdal mesajında şunları kaydetti; “Ülkemizin sahip olduğu köklü kültürü ve gelenekleri yanında, böylesi güzel günlerin ilham ettiği birlik, beraberlik ve kardeşlik sembolü, dünyanın en eski barış ve dostluk bayramlarından biri olan, baharın müjdecisi Nevruz, gönüllerimize de baharı getirmektedir. Dilimiz, dinimiz, etnik kökenimiz ne olursa olsun, hepimizin topraktan gelip toprağa döneceğimiz gerçeğini hatırlatan Nevruz, aramızdaki sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendiren bir dönüm noktasıdır. Hoşgörüyü simgeleyen Nevruz, Orta Asya´dan Balkanlara, Ortadoğudan Anadolu´ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada binlerce yıldır aynı coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bakımdan, Nevruz kutlamalarının, günümüzde, tarihi mirasımıza, kültür ve medeniyetimize yakışır bir şekilde toplumsal barışımızı, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek adımlar atmaya, bir arada yaşama azmimizi kararlılıkla korumaya devam etmeliyiz. İnanıyorum ki, bugün yurdumuzun dört bir yanında neşe ve sevinç içinde kutlanacak olan Nevruz İnşallah dostluk ve kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenmesine, birbirimize daha da kenetlenmemize vesile olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Ereğli halkının; umudu, bolluğu ve bereketi müjdeleyen Nevruz gününü kutluyor, daha güzel günlerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.