Ereğli 2014’de Ak Belediyecilikle Tanışacak

Ereğli 2014’de Ak Belediyecilikle Tanışacak

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer Ereğli’de yayın yapan bir radyo programına katılarak önemli açıklamalar bulundu. Başkan Eğer, “ 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli Belediyesini Ak Parti’ye kaza

Ereğli’de yayın yapan bir radyo programına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, programda gazetecilerin ve Ereğli halkının sorularını yanıtladı. Ereğli’ye kazandırılan ve çalışmaları halen devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi, 500 kişi kapasiteli Öğrenci Yurdu, Eğitim Fakültesi ve Fen Lisesi gibi birçok konulara değinen Eğer, iktidarın Ereğli’ye yaptığı yatırımlardan bahsederek, Ereğli’nin Ak Parti tarafından önemsenen bir şehir olduğunu söyledi.

Programda gazetecilerin sorusu üzerine son dönemde gündemde olan Vekil Zorlu ile Teşkilat arasında iplerin gerildiği yönünde ki söylentiler noktasında açıklamalarda bulunan Başkan Eğer, “ Teşkilat olarak herhangi bir kimse ile hiçbir şekilde problemimiz olmaz, olamaz. Ancak kişiler ya da kurumlar arasında fikir ayrılıkları olabilir” diye konuştu.

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı olarak genç teşkilat oldukları için yorulma kavramını bilmediklerini söyleyen Eğer, Ereğli Belediyesini almak için yorulmadan, usanmadan ve bıkmadan sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirdi. Öte yandan Büyük Şehir Yasası kapsamında köylerin mahalleleşmesinin de belediye seçimlerinde kendilerine artı kazandırdığını anımsatan Eğer, “ Ak Parti’nin Ereğli’ye bağlı köylerde ki başarısı hepimizin malumu. Büyükşehir Yasası ile birlikte tüm köyler gibi Ereğli’mize bağlı köylerde mahalle olacak. Bu da köylerimizin Ereğli Belediye Başkanlığı seçimine katılabilmeleri anlamına geliyor. Köylerde ki başarımıza bakılacak olur ise bu Belediye seçimlerinde işlerimizi daha da kolaylaştıracak” dedi.

Belediye Başkanlığı adaylığına Ereğli’nin sorunlarını yakından bilen ve takip eden kimselerin getirileceğini de belirten Eğer, 9 Aralık’ta başlayacak olan Siyaset Akademisi’nin Ereğli’ye renk katacağını ifade ederek Akademi’ye yaklaşık 230 kayıt yapıldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.