Ereğli Basınından Tayini Çıkan Kaymakam Çiftçiye Teşekkür Plaketi

Ereğli Basınından Tayini Çıkan Kaymakam Çiftçiye Teşekkür Plaketi

Ereğli İlçesinde görev yapmakta olan basın mensuplarından, Samsun ili Merkez Tekkeköy İlçesine atanan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi'ye teşekkür plaketi verildi

Ereğli İlçesinde görev yapmakta olan basın mensuplarından, Samsun ili Merkez Tekkeköy İlçesine atanan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi'ye teşekkür plaketi verildi.

Yeni yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Samsun ili Merkez Tekkeköy İlçesine atanan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi'ye, Ereğli İlçesinde görev yapan basın mensupları tarafından görevde bulunduğu 2 yıllık dönemde hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Basın mensupları; Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz kendisi ile görev yaptığımız süreçte vatandaşa her zaman eşit şekilde davranarak devletin şefkatini onlara yansıtmıştır. İlçede huzur ve güvenli bir ortamın oluşmasında her zaman birimleriyle uyum içerisinde çalışması ile Sayın Çiftçi kapılarını halka açarak örnek bir idareci olmuştur. Bizlerin de aynı zamanda mesai arkadaşımız olarak gördüğümüz değerli Kaymakamımız Hayrettin Çiftçi'ye ilçemizde görev yaptığı süre içerisinde göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan ötürü tüm Ereğli'de görev yapmakta olan basın mensupları olarak Kaymakam Çiftçi'ye plaketi hep birlikte takdim ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Kaymakam Çiftçi ise, Görev yaptığım süre içerisinde Ereğli basını ile birlikte bir çok çalışmamız oldu. Onlarla ve vatandaşlarımız ile gerçekten uyum içerisinde çalıştık. Ereğli çok ilden büyük olan bir ilçedir. Basın mensupları sayesinde vatandaşlarımıza kolayca ulaşmaktayız çalıştığım süre içerisinde güzel çalışmalarımız oldu. bu plaketi bizlere layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.

İlçemiz basın kuruluşlarının tamamı bu programa katıldı. Ereğli Metro tv, Yeni Gazetesi sahibi ve Ereğli DHA temsilcisi Attila Atmaca, ERT Genel Koordinatörü Hasan Dursun, Ereğli Gazetesi sahibi Derviş Özütaştan, Ereğli Güneş Gazetesi sahibi Bahri Can, Ereğli Gazetesi Yazı işleri Müdürü Murat Arıcan, Yeni Ereğli Gazetesi Sayfa Editörü ve Ereğli, İHA temsilcisi Cihan Karakış, Ereğli Metro tv Genel Koordinatörü Atalay Atmaca katıldı.

Ayrıca Kaymakam Hayrettin Çiftçi, tüm  Ereğlililere varsa hakkını helal ettiğini, Ereğlilerin de kendilerine haklarını helal etmelerini istedi.

eregli-basinindan-kaymakam-ciftciye-tesekkur-plaketi.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.