Ereğli Belediyesi Şeker Nakliyecileri Kooperatifi Yolunu Asfaltladı

Ereğli Belediyesi Şeker Nakliyecileri Kooperatifi Yolunu Asfaltladı

Ereğli Belediyesi asfalt çalışmalarına Bahçeli Mahallesi ile devam etti. Birçok mahallede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarıyla yollar daha konforlu ve güvenli hale geliyor.

Bu doğrultuda Ereğli Şeker Nakliyecileri Kooperatifi çevresinde de çalışmalar tamamlandı.

Yolların asıl sahipleri olduğunu ifade eden Kooperatif Üyeleri, mutluluklarını dile getirerek Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya Kooperatiflerine yapılan hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler. S.S. Ereğli Şeker Nakliyecileri Kooperatifi Başkanı Kemal Taşkıran ise: “Yolumuzu dört dörtlük yaptığı için buradan Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN OPRUKÇU NAKLİYECİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Göreve geldiği günden bu yana asfaltta, kilitli taşta rekor üstüne rekor kıran Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu kararlı bir şekilde hizmetlerine devam ediyor. Bir fazla hizmet noktasında tüm ekiplerle yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Asfalt çalışmalarına bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini ve Ereğli’de ihtiyaçları çerçevesinde sorununu çözmedikleri yol kalmayacağını belirten Başkan Oprukçu: “Asfaltsız yol bırakmama kararlılığını ortaya koymaya devam ediyoruz. Şehrimizde her hemşerimize dokunmayı ve ihtiyaçları doğrultusunda destek olmayı sürdüreceğiz. Zor bir iş hayatı olan şoförlerimizi de bu doğrultuda desteklemek adına Kooperatiflerinin sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak yüzlerini güldürmek istedik, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte de tüm hemşerilerimizin yanında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

thumbnail-dji-0968.jpg

thumbnail-img-0420.jpg

thumbnail-img-0414.jpg

thumbnail-img-0428.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.