Ereğli böyle empati görmedi

Ereğli böyle empati görmedi

Mamadu Niang’ın transferine çok sevinen Konya Ereğli Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, yaptıkları halı saha maçına yüzlerini siyaha boyayarak çıktılar.

Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna kattığı Mamadu Niang’ın transferine çok sevinen bir gurup halı saha maçına yüzlerini siyaha boyayarak çıktı.

Bu ilginç olaya Konya Ereğli Beşiktaşlılar Derneği üyeleri imza attılar. Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Durmuş şunları söyledi: “Ereğli’de geçen yıl kurduğumuz derneğimiz çok sayıda üyeye ulaştı. Burada Beşiktaş’ın maçlarını arkadaşlarımızla birlikte izlemenin yanı sıra birçok etkinliğe de imza atıyoruz. Bu etkinliklerimizden biri de üyelerimiz arasında oluşturduğumuz takımların karşılaştığı halı saha maçları oluyor. Geçtiğimiz hafta yapılan maçta Mamadu Niang’ın transferine çok sevinen arkadaşlarımız ünlü futbolcuyla empati oluşturmak için maça yüzlerini siya boyayarak çıktılar.”

Durmuş son derece ilginç görüntülerin ortaya çıktığı maçta yüzlerini siyaha boyayan oyuncuların birbirlerine, “Uğurdu Niang, Üzeyirdu Niang, Asildu Niang” gibi isimlerle hitap ettiklerini de söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.