EREĞLİ DEVLET HASTANESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

EREĞLİ DEVLET HASTANESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

EREĞLİ DEVLET HASTANESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

Hastanemize başvuran bir bayan hastamıza meme kanseri teşhisi koyularak  başarılı bir operasyon ile tedavisi tamamlanmıştır.

. Op. Dr. Hüseyin Dilek Tekyiğit önderiliğinde Op.Dr.Yasin Özkütük ve Anestezi Uzm.Dr.Hasari Yetgin den oluşan ekip hastamıza modifiye radikal mastektomi(kanserli memenin alınması ve koltuk altı lenf bezlerinin temizlenmesi ) ameliyatı  başarıyla uygulanmıştır.

Başhekimimiz  Op.Dr. Meriç Çağrı Ağır hastamızı ameliyat sonrası  yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmiş , ameliyatı gerçekleştiren ekibimize de teşekkür ederek başarılarının devamını  dilemiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum