Ereğli Devlet'de Açılış Proğramı

Ereğli Devlet'de Açılış Proğramı

Ereğli Devlet Hastanesine kazandırılan yoğun bakım ünitesi ile helikopter pistinin açılışı protokol üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış Programına Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Aydın Özpolat ve resmi daire amirleri katıldı. Gerçekleştirilen açılış programında açıklamalarda bulunan Hastane Müdürü Ali Ateş, hastanenin 24 Milyon Liralık bütçesi ile sağlık alanında bölgede önemli hizmetlerde bulunduğunu söyleyerek, hastanenin yapısı ve personel durumu hakkında bilgi verdi. Hastane Başhekimi Aydın Özpolat ise, hastaneye kazandırılan yoğun bakım ünitesi ve helikopter pistinin hastanenin önemli derecede ihtiyaçlarını giderdiğini ifade ederek, yoğun bakım ünitesinin ve helikopter pistinin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ereğli Devlet Hastanesinin bölge konumunda kendini ispat ettiğini kaydeden Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ise, yoğun bakım ünitesinin kazandırılması ile birlikte Ereğli’den Konya’ya hasta sevkini ve sevk sırasında ki ölüm oranlarını düşürdüğünü belirtti.

Ereğli’ye sağlık alanında ciddi ölçüde yatarımlar yapıldığını kaydeden Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, bu yatırımların başında yapımı devam eden 200 yataklı devlet hastanesinin geldiğini belirtti. Bunun yanı sıra son derece teknolojik olan yoğun bakım ünitesinin de hastaneye büyük bir ivme kazandırdığını söyleyen Zorlu, helikopter pistinin de 112 Hava Ambulansı ile hasta sevkini ciddi ölçüde kolaylaştırdığını ifade etti. Zorlu, bu yeni birimlerin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından helikopter pisti ve yoğun bakım ünitesi dualar eşliğinde resmi olarak açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.