Ereğli Devlette Mamografi ünitesi kuruldu
Kamu Hastaneleri Birliği Ereğli Devlet Hastanesinde mamografi ünitesi kuruldu.
Kamu Hastaneleri Birliği Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Meriç Çağrı Ağır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ereğli Devlet Hastanesine mamografi cihazının kazandırıldığını ve 1 Ocak 2014 den itibaren hizmetlerinin başlayacağını ifade etti.
Ağır, 650 kişilik bir personel ordusu ile her geçen gün daha da güçlü bir şekilde günlük ortalama 2 Bin 300 kişiye hizmet verdiklerini söyledi.1 Ocak 2014 den itibaren hastaneye yeni kazandırılan mamografi cihazı ile meme kanserinde daha hızlı teşhis ve tedavi imkânlarının olacağını belirten Ağır: “Bunun yanında hastanemize bir de dijital röntgen cihazı kazandırmış bulunmaktayız. Bu yeni cihazla birlikte hastalarımıza daha hızlı, daha kaliteli hem de daha az radyasyona tabi tutularak hizmet vereceğiz” dedi.
Günlük ortalama 2 Bin 300 kişiye hizmet verdiklerini söyleyen Ağır, Gebe Okulumuzdan da ilk mezunlarımızı verdik, halkımızı bilinçlendirme çalışmalarımız da devam edecektir, dedi. Ağır, sigara bıraktırma servisinde de yoğun çalışmaların yapıldığını ve burada da etkili ve verimli değişmelerin gerçekleştirildiğini belirtti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.