Ereğli Kaymakamlığında görev değişimi

Ereğli Kaymakamlığında görev değişimi

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi Samsun İli Tekkeköy Kaymakamlığına atandı, Samsun İli Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ise Ereğli Kaymakamı oldu. Bu karşılıklı atamalarla görev değişimi gerçekleşti.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği ifade edildi.

İlçemiz Ereğli'de görev yaptığı süreçte aldığı yerinde kararlar ile vatandaş, devlet ilişkilerini her zaman ön planda tutan ve ilçe halkı tarafından çok sevilen ve değerli kişiliğiyle her zaman gönüllerde iz bırakacak olan Kaymakam Hayrettin Çiftçide Samsun İli Tekkeköy Kaymakamlığına görevine atanmıştır.

Bizler Ereğli basını olarak saygıdeğer Kaymakamımız Hayrettin Çiftçinin, İlçemiz Ereğli'de devletimizin  şefkatini halkımıza yansıtarak o bağı kurmasını bilmiştir. çünkü o birilerinin yanlış tavırlarına dur demesini bilmiştir. Devletini en güzel ve doğru şekilde temsil etmiştir. Vatandaşını korumuş ve devletin kapısını her kesime sonuna kadar açmıştır. Birilerinin yalancılığına ve düzenbazlığına hiç bir şekilde müsaade etmedi. Çiftçi devletin memurunu ve bürokratını koruyarak devlete ve vatandaşa karşı yapılan yanlışlara asla müsaade etmedi. O yüzdendir ki, Sayın Çiftçi Ereğli halkı tarafından takdir ediliyor ve sevilmektedir.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçiye Samsun İli Tekkeköy Kaymakamlığı görevinde. Samsun İli Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ise Ereğli Kaymakamlığı görevlerinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.