Ereğli Polisinin başarılı çalışmaları

Ereğli Polisinin başarılı çalışmaları

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü,Son bir ay içerisinde ilçemiz genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde suçlu ve suç aletleri ele geçirmiştir.

Son bir ay içerisinde ilçemiz genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde;
Alparslan Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizi gören bir şahısın kaçması üzerine gerçekleşen kovalamaca sonucu yakalanan şahısın üzerinden 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiş, şahısa gerekli işlemleri yapıldı. 
-21.09.2021  günü  hakkında 5 ayrı hırsızlık suçundan aranması bulunan C.B. isimli şahıs yakalanmış gerekli işlemleri yapıldıktan sonra Ereğli T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

-23.09.2021 günü saat 23:40 sıralarında ekiplerimizin Adana Çevre yolunda yapmış olduğu uygulamada hakkında Akşehir Sulh Ceza Hakimliğince Kasten Öldürme suçundan aranması bulunan A.U isimli şahısın yakalaması yapılmış, şahıs Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilmiştir. 
-Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce ilçemizde gerçekleşen 5 farklı bisiklet ve motosiklet hırsızlığı olayının şüphelileri yakalanarak, olaya konu olan bisikletler sahiplerine teslim edilmiştir.  
-30.09.2021 günü saat 17:30 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde belinde kabarıklık bulunan bir şahıs durdurulmuş, şahısın üzerinden 1 adet ruhsatı bulunmaya tasanca ele geçirilmiş, şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
-24.09.2021 günü saat 17:30 sıralarında Hacımütahir Mahallesi üzerinde bulunan Ö.S.Ç ve arkadaşlarının yanlarına bir araç geldiği ve daha önceden tanıdığı H.G , R.N ve F.D isimli şahısların kendisinin beline silah dayayarak zorla araca bindirmeye çalıştığı daha sonra üzerlerine 3 el silahla ateş ettiği ve hafif şekilde yaralandığı şahısların olay yerinden ayrıldığı öğrenilmesi üzerine yapılan çalışmalarda şüpheliler H.G , R.N ve F.G  suç aleti 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ile yakalanmış, işlemlerinden sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı cezaevine teslim edilmiştir.
- Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce sokak satıcılarına , kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde B.E ve E.Y isimli şahısların işyeri ve ikametinde uyuşturucu madde bulunduğu ve M.E isimli şahısın uyuşturucu madde getirdiği bilgisi üzerine; işyeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 57 adet uyuşturucu hap maddesi ve 780,61 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiş, şahısların gerekli işlemleri yapıldıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece 3 şahısta tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.
-Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce sokak satıcılarına , kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Kıbrıs Caddesi üzerinde bir erkek şahısın bayan şahısa hap maddesi verdiği görülmesi üzerine şahıslar durdurulmuş, S.K isimli şahıstan 35 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiş, B.Ü isimli şahıstan ise 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ve 2 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiş. Şahısların gerekli işlemleri yapıldıktan sonra B.Ü isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. 
- Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce sokak satıcılarına , kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde ilçemize araçla uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine 20.09.2021 günü saat 03:00 sıralarında araç ilçe girişinde durdurulmuş, araç içerisinde 546 adet sentetik ecza hap maddesi ve 3,83 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.
- Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce sokak satıcılarına , kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde aranan bir şahısın olduğu bilgisi üzerine olay yerine intikal eden ekiplerimizi görünce şahısın bir şeyler attığının görülmesi üzerine yapılan aramada odada 0,43 gram esrar maddesi ayrıca 8 ayrı paket halinde toplam ağırlığı 15,88 gram olan esrar maddesi ve 0,1 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş. Şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.
Suç ve suçlularla mücadelemiz etkin bir şekilde devam edecektir.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.