Ereğli Şeker Şimdilik Satılmıyor

Ereğli Şeker Şimdilik Satılmıyor

Aralarında Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasının da bulunduğu 10 şeker fabrikasının satış ihalesinin durdurulduğu kaydedildi.

Ulusal basında da yer alan Şeker Fabrikalarının satış sürecinin durdurulduğu bildirildi. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Ereğli Şeker-İş Sendikası Başkanı Yüksel İlaslan, satışların durdurulma sürecinin hem Ereğli ekonomisine hem de Türkiye ekonomisine büyük oranda katkı sağlayacağını söyledi.

2005 yılında başlayan özelleştirme sürecinin 2011 yılında aralarında Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasının da bulunduğu 10 şeker fabrikasının satışa ihale edilmesi ile devam ettiğini ifade eden Şeker-İş Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yüksel İlaslan,  Türkiye genelinde verilen siyasi ve hukuki mücadele sonucunda bu satışların ihale sürecinin durdurulmasını gündeme getirdiğinin altını çizdi.

Böylelikle de Özelleştirme İdaresinin en yetkili ismi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından satış sürecinin durdurulduğunu belirten İlaslan, bu durumun hem kendileri açısından hem de Türkiye Ekonomisi açısından ciddi derecede önem arz ettiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.