Ereğli sorunları masaya yatırıldı

Ereğli sorunları masaya yatırıldı

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ve kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Ereğli sorunları masaya yatırıldı.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu’nun başkanlığında Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Resmi Daire Amirleri, Meslek Oda Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları katıldı. Programın açılışında söz alan Ereğli Ticaret Odası Başkanı Enver Bozkurt, Ereğli’nin en önemli sorunlarının başında Ereğli Eğitim Fakültesinde ki öğrenci sayısının az olmasının, yeni bölümler açılmamasının ve kapalı devre sulama sistemi yapımında yaşanılan aksaklıkların geldiğini dile getirdi.

Ereğli Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Tan Çelik ise, kapalı devre sulama sisteminin hayata geçirilmesi için 3 milyon lira civarında yatırılması gereken proje bedelinin karşılanmasının mümkün olmadığını belirttiği açıklamasında, bu bedelin kaldırılması gerektiği kanaatinde olduklarını belirtti.

Bu konuların yanı sıra Ereğli’nin trafiğinden sağlığına, ekonomisinden, sanayisine kadar birçok sorun masaya yatırılarak fikir alış verişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.