“EREĞLİ SPOR SEVDADIR, SAHİP ÇIKILMASI GEREKEN DEĞERDİR”

“EREĞLİ SPOR SEVDADIR, SAHİP ÇIKILMASI GEREKEN DEĞERDİR”

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz Ereğlispor Burdur MAKÜ spor maçının hakemine sert eleştirilerde bulundu.

Kıymetli hemşehrilerimiz, değerli dostlar bugün Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Ereğli Sporumuz sezonun 8. haftasında Burdur MAKÜ Spor evimizde oynanan karşılaşmasında takımımız elinden gelen mücadeleyi yansıtmış, maçı büyük üstünlükle sürdürmüş, rakibe sahayı dar etmiştir.

Bu kadar iyi futbola rağmen müsabakaya damgasına vuran futbolcularımız değil, hakem olmuştur. Hakem tabiri caizse maçı katletmiş, anlamsız, gereksiz ve sebepsiz Kırmızı kart çıkarmış, tartışmalı ofsayt kararları ve sair aleyhe kararlarıyla takımımızın mağlup olmasında büyük emeği geçmiştir.

Bunun yanında, bazı futbolcularımızın birçoğu talihsiz şekilde sakatlanmıştır. Bunlardan birisi Cihan Yüce isimli futbolcumuzdur. Sakatlığı sonucu hastaneye sevk edilen ve taburcu olması sonrasında futbolcumuzu tedavisi sonrası geri getiren taksicinin ücret talebi ve ısrarı ise, gerçekten hemşehricilik hukukumuza halel getirici bir davranıştır.

Değerli arkadaşlar, saygıdeğer dostlar; bu takım, bu memleketin takımıdır, takımımıza destek olmamız, sahip çıkmamız, takımımız haksızlığa uğrarken siyaseti, iş dünyası, bürokratı, sivil toplum kuruluşu, medyası hep birlikte yekvücut olup kamuoyu oluşturarak, bu haksızlığa ses çıkarmamız gerekir.

Hz. Ali; “Haksızlık karşısında eğilmeyiniz.

Çünkü hakkınız ile birlikte şerefinizi de kaybedersiniz.” demiştir. Haksızlık karşısında sessiz kalkınmaz!

Takımımız, TFF’nin beceriksiz hakemlerinin inisiyatifine bırakılmamalıdır, bu takım sokakta bulunmamıştır ve sokağa atılmayacaktır.

Takımımızla ilgili talihsiz olaylar sürekli tekerrür etmektedir.

Artık bu memleketin ekmeğini, aşını yemiş, bu memleketten çıkıp bir yerlere gelmiş büyüklerimize de sesleniyorum.

Memleketinize sahip çıkın, hakkımızın teslimiyetinin mücadelesini verin, takımımızın emeklerinin zayi olmaması ve Ereğli’mizin daha iyi yerlerde temsili adına elinizi taşın altına koyun.

Bu uğurda bugün maça gelip takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımızın her birine, yüreğini sahaya koyan futbolcularımıza, Ereğli Spor yönetimine, teknik heyetine teşekkür ederim.

Sağolun, Varolun, Allah’a emanet olun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.