Ereğli Spora Yeni Transfer

Ereğli Spora Yeni Transfer

Süper Amatör Kümede mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğli Spor 2012-2013 futbol sezonunun 2. Yarısına Senegalli futbolcu Mansur Halis in transferi ile İhsaniye Belediye Sporu konuk ederek start verecek.

Futbol sezonunun ilk yarısında yeni kurulmuş bir takım olmakla birlikte yaşanan oyuncu eksikliğinden kaynaklı bir süreç yaşanmış olsa da, yeşil beyazlı temsilcimiz sezonun ikinci yarısına Senegalli futbolcu Mansur Halis’i renklerine katarak taraftarın beklediği başarıyı elde etmek için mücadeleyi sürdüreceği takımın teknik heyetince ifade ediliyor.

Takım kaptanı ve oyuncular sezon ikinci yarısının ilk maçı olan İhsaniye karşılaşması öncesi antrenmanla yoğun bir hazırlık içerisinde olup, takım oyuncularının Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi ikinci sezona dair şunları dile getirdiler ; “ İkinci yarının ilk maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız içerideki maçı ve ardından gelen 3 maçı da yenerek matematiksel olarak ligde kalmayı düşünüyoruz. Mansur Halis’in transferi ise takımımıza güç kattı “ derken Senegalli futbolcu Mansur halis hem Ereğli ile ilgili düşüncelerini hem de Ereğli Spor’a dair hedeflerini şöyle ifade etti ; “ Senegal’de ise 1. Ligde oynadım. İkinci yarı için hazırlarımız sürüyor, ikinci yarının 2. Maçında tam hazır olacağımı düşünüyorum. Ereğli çok güzel, Ereğli’deki insanlar çok sıcak “ dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.