Ereğli Ticaret Odasından Altay ve Angı’ya ziyaret

Ereğli Ticaret Odasından Altay ve Angı’ya ziyaret

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve AK Parti Konya İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Hasan Angı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Hasan Angı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Düzenlenen ziyarete Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç ile yönetim kurulu üyelerinden Başkan yardımcısı Halime Demirel Akbel, Başkan yardımcısı Cengiz Uysal, Yönetim kurulu üyesi Halil Ercan, Yönetim kurulu üyesi Evren Nas, Yönetim kurulu üyesi Erdinç Akça ve Ereğli Organize sanayi yönetim kurulu üyesi İbrahim Söker katıldılar.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç üzerinde İvriz kabartmasının bulunduğu tabloyu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya takdim etti.

İlçemiz Ereğli adına oldukça olumlu bir ziyaret gerçekleştiren Ereğli Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç ve yönetim kurulundan oluşan heyet, Bu ziyarette sanayicilerin içerisinde bulunduğu sorunları başkanlara iletti. Pandemi sürecinde yaşan zorlukları ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulurken, ilçemiz açısından güzel bir ziyaret gerçekleştirilmiş oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

eregli-ticaret-odasindan-altay-ve-angiya-ziyaret.jpg

eregli-ticaret-odasindan-altay-ve-angiya-ziyaret-001.jpg

eregli-ticaret-odasindan-altay-ve-angiya-ziyaret-002.jpg

eregli-ticaret-odasindan-altay-ve-angiya-ziyaret-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.