Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yerine Taşındı

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yerine Taşındı

Başkanı Mahmut Özkoç, geçtiğimiz hafta itibariyle taşınma işlemlerinin tamamlandığını ve bu hafta başından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başladıklarını belirtti.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, yapımı tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başladı. 3 katlı ve son teknolojik imkanlarla Ereğli halkının ve Ereğlili işadamlarının hizmetine sunulan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, yeni binasının kapılarını Metro Tv’ye ve Yeni Ereğli Gazetesi'ne açtı.

Kameralarımıza ve Gazetemize  açıklamalarda bulunan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç, geçtiğimiz hafta itibariyle taşınma işlemlerinin tamamlandığını ve bu hafta başından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başladıklarını belirtti. Özkoç açıklamasının devamında “Yaklaşık 2400 metrekare alana Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve inşaat komisyonunda ki arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 1 yıl içerisinde kendi gayret ve çabalarımızla bu binayı Ereğli halkının ve iş insanlarımızın hizmetine kavuşturduk. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ereğli’ye yakışır güzel bir hizmet binası kazandırdığımızı düşünüyorum. Ereğli’deki diğer oda kurum ve kuruluşlar toplantı ve eğitim salonlarından faydalanabilirler. Odamızda tüm Ereğli halkına hizmet edecek olan eğitim ve toplantı salonları mevcuttur. Odamıza gelen misafirlerimiz ve üyelerimizin de ilk tepkileri gayet olumlu. Ereğli’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Karpuzcu ise, 3 katlı yeni hizmet binasını kameralarımıza tanıtarak “Geçen sene Mayıs ayında başladığımız inşaatımız bu hafta itibariyle iş insanları ve Ereğli halkının hizmetine açılmıştır. Yönetim kurulu Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin üstün gayretleri sonucu kısa bir sürede Ereğli halkına hizmet vermeye başladık. Ereğlimize hayırlı olsun.” Dedi.

Bizler’de, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç ve yönetim kurulu üyelerini kısa zamanda ilçemize kazandırdıkları hizmet binası nedeniyle kendilerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

eregli-ticaret-ve-sanayi-odasi-yeni-yerine-tasindi.jpg

eregli-ticaret-ve-sanayi-odasi-yeni-yerine-tasindi-001.jpg

eregli-ticaret-ve-sanayi-odasi-yeni-yerine-tasindi-004.jpg

eregli-ticaret-ve-sanayi-odasi-yeni-yerine-tasindi-002.jpg

eregli-ticaret-ve-sanayi-odasi-yeni-yerine-tasindi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.