Ereğli’de 15 Temmuz coşkuyla kutlanıyor

Ereğli’de 15 Temmuz coşkuyla kutlanıyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ereğli’de coşkuyla kutlanıyor.

Konya’nın Ereğli İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla protokol üyeleri ve vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla mehter takımı öncülüğünde düzenlenen demokrasi yürüyüşüyle kutlamalar başladı.

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin 5’inci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Ereğli’de devam ediyor. Kutlamalar kapsamında 16 Temmuz sabahına kadar, Ereğli’de görevliler tarafından tutulacak olan Demokrasi Nöbeti eşliğinde kutlanıyor. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda, Ereğli Kaymakam Edip Çakıcı ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu vatandaşlarla birlikte Demokrasi Nöbeti tutmaya başladı.

Vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Ereğli’de tuttuğu Demokrasi Nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Ereğli’de düzenlenen kutlama programına, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Asker ve Polisler, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri, STK ve vatandaşların katılımıyla 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü kutlamalarında okunan dualarla şehitlerimiz anıldı.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.