Ereğli'de 41,5 Kilo Esrara 2 Tutuklama

Ereğli'de 41,5 Kilo Esrara 2 Tutuklama

Cezaevinden izinli çıktı, 41,5 kilogram esrarla ile yakalandı.

Cezaevinden izinli çıktı, 41,5 kilogram esrarla ile yakalandı.

Ereğli jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 72 ayrı suçtan dosyası olan ve cezaevinden izinli çıkan B.G. isimli kişi ve M.Ç. isimli kişi Ereğli'de 41,5 Kilogram reçine esrarla yakalandı.B.G ve M.Ç kişiler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay,  Adana Aksaray E90 Karayolu üzeri Konya'nın Ereğli İlçesine bağlı Zengen Mahallesinde meydana geldi.Ereğli Jasat, Zengen Jandarma ve Konya İl jandarma Kom Şube ekiplerince uygulama noktasında yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan otomobilde jandarma narkotik köpeği ile yapılan aramalarda otomobilin çeşitli yerlerine gizlenmiş halde 41,5 kilogram preslenmiş reçine esrar ele geçirildi. Araç sürücüsü M.Ç ve Cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen ve 72 ayrı suçtan dosya kaydı bulunan B.G İsimli kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin Hatay ilinden aldıkları reçine esrarı İstanbul'a götürdükleri ise edinilen bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

Jandarma tarafından, Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen, 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece utuklanarak Ereğli cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.