EREĞLİ’DE BAZ İSTASYONU TEPKİSİ

EREĞLİ’DE BAZ İSTASYONU TEPKİSİ

Konya’nın Ereğli İlçesinde, bir mahallede kurulmak istenen baz istasyonuna vatandaşlar tepki gösterdi.

Ereğli Belediyesi Belediye Kültür Merkezi karşısında bulunan Üçgöz mezarlığı yanında ki alana kurulmak istenen baz istasyonu için yapılan çalışmalara mahalle sakinleri tepki göstererek kurulmamasını istedi.

Mahallerinde baz istasyonunun kurulmasını istemediklerini dile getiren Mahalle sakinleri baz istasyonu için yapılan çalışmaya karşı çıktı.

Kurulması istenen baz istasyonuna tepki gösteren Apartman sakinleri yaşadığımız yere ve çocuklarımızın sağlığı için baz istasyonu istemiyoruz. Sağlığımızı ve çocuklarımızı düşünüyoruz. İlgililere devletimize sesleniyoruz, İlla ki bunun kurulması gerekmiyor diye tepkilerini dile getirdiler.

Yine tepkisin farklı bir şekilde dile getiren Mahalleli Çocuklarımızın, yaşlılarımızın zehirlenmesini istemiyoruz. Mahalle arasına baz istasyonu kurulmaz. Kurulmamasını da istemek insan olarak bizim hakkımızdır dedi. Kurulmak istenen baz istasyonu bizim yakınımıza kurulacak. Burası güzel bir yeşil alan doğal güzelliğiyle ağaçlarla yeşilliğiyle ve burayı mesken tutan çok sayıda kaplumbağa burayı mesken tutmuş baz istasyonu kurulursa onlarında yaşamları kesinlikle tehlikeye girer burası kaplumbağalarla bilinen bir yerdir. Sağlığım için istemiyorum şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.