Ereğli’de bir yıldız doğuyor!

Ereğli’de bir yıldız doğuyor!

Konya Süper amatör kümede bulunan ERGES Futbol takımının yetenekli kalecisi kalesinde kurtarışlarıyla takdir topluyor.

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Kurtarışlarıyla gelecek vaat eden genç yetenek Soner Güngör ERGES futbol takımında kalesinde güven veriyor. 
Konya Süper amatör kümede bulunan ERGES Futbol takımının yetenekli kalecisi kalesinde kurtarışlarıyla takdir topluyor.
2014 yılında Antalya Serik ilçesinde faaliyet gösteren Nurettin Öztürk yönetimindeki Trabzonspor futbol okulunda futbol hayatına başlayan Soner Güngör idmanlar sırasında kalecilik özelliği ile dikkati çekmiş ve bu yönde çalışmalarını 2018 yılına kadar burada devam ettirmiş, değişik turnuvalara katılarak kendi yaş grubunda en iyi kaleci ödüllerine layık görülmüş, 2018 yılında babasının mesleği nedeniyle, Konya’nın Ereğli ilçesine gelmiş ve burada antrenör Uğur Nas futbol okulunda kariyerine devam etmiştir.
Halen Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Gençlik Spor (ERGES) te lisanslı olarak kalecilik yapan Soner Güngör burada kaleci antrenörü Şükrü Türkdal yönetiminde çalışmalarına devam etmekte olup ligin bitmesiyle kendisine verilen programlar dahilinde kendini geliştirme çabalarına spor salonunda devam etmektedir.
Soner Güngör Antalya’da kaldığı sürede, Antalya Belek Turizm bölgesine kampa gelen İngiliz Futbol Kulübü Chelsea ve 1922 Konyaspor Futbol Kulübünün deneme idmanlarına da katılmış olan genç kaleci profesyonel hocalar yönetiminde süper ligimize layık bir kaleci olacağına inancımız tamdır.
Futbolda geleceğin yıldız adayı özellikle de penaltı atışlarında ön sezgileri yüksek olmasından dolayı başarılı kurtarışlara imza atarak kurtarış yapma özelliğine sahip bir isim yetenek olarak kalesini gole kapatıyor.
Genç yeteneğimiz Soner Güngör’ü üst sevilere çıtayı yükselterek layık olduğu yeri görmeyi ümit ediyoruz. Güngör’ün yetişmesinde emeği geçen hocalarını da kutluyoruz. Kendisine futbol hayatında başarılar dileriz.

ereglide-bir-yildiz-doguyor.jpg

ereglide-bir-yildiz-doguyor-001.jpg

ereglide-bir-yildiz-doguyor-002.jpg

ereglide-bir-yildiz-doguyor-003.jpgereglide-bir-yildiz-doguyor-004.jpg

ereglide-bir-yildiz-doguyor-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.