Ereğli’de Bu Görüntü Tarihe Karışıyor

Ereğli’de Bu Görüntü Tarihe Karışıyor

Eski öğretmen Evi önünün oto galericiler sitesini andırmasına son noktayı Ereğli İlçe Trafik Komisyonu koydu. Artık vatandaş burada araçlarını satamayacak.

Uzun yıllardır İnönü Caddesi Eski Öğretmen Evi önüne satılık araçların park edilmesi ve söz konusu güzergâhın Galericiler Sitesi havasını andırması Ereğlili vatandaşların tepkisine neden olmuş ve söz konusu durum Ereğli’de ki yazılı ve görsel basın tarafından dile getirilmişti.  Ereğli’nin en büyük sorunlarından biri olan bu duruma son noktalı Ereğli İlçe Trafik Komisyonu Aralık ayı toplantısı koydu.

Komisyonun raporuna göre Eski Öğretmen Evi önüne artık tamamı ile park yasağı getirildi. Araçlarını park ediyormuş gibi bu güzergâhta satışa çıkaran vatandaşlar bu faaliyetlerini gerçekleştirdikleri sürece trafik ekipleri tarafından ceza-i işleme tabi tutulacak.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, söz konusu Komisyon kararının beraberinde o bölgenin büyük sorununu ortadan kaldırdığını kaydederek, ileriki süreçte o bölgenin yalnızca özürlü araçlara park yeri olarak tahsis edileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.