Ereğli'de cansız bedeni bulunan genç kızın mektubu bulundu

Ereğli'de cansız bedeni bulunan genç kızın mektubu bulundu

Konya Ereğli'de sabah saatlerinde yol kenarında silahla vurulmuş olarak ölü halde bulunan 20 yaşındaki Bahriye Buket İlhan'ın Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları dikkat çekti.

Ereğli'de bugün sabah saatlerinde Hortu mahallesi yol kenarında silahla vurulmuş olarak ölü halde bulunan 20 yaşındaki Bahriye Buket İlhan'la ilgili gelişmeler şu şekilde.

İlhan, sosyal medya hesabından; "Bu hayata tutunmak için çok çaba sarf ettim. Kim ne derse desin çok uğraştım. Yeniden sevebilmek için uğraştım, elimden geleni yaptım ama başaramadım" şeklindeki paylaşımı dikkat çekti.

HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM...

Buket İlhan, "Bu hayat bana çok ağır geldi. taşıyamayacağım yükleri verdi, yapamam dedim, yap dedi. Beni seven, yanımda olan herkesten özür diliyorum.

Ağladığım için kızdınız küstüğüm için kızdınız ama bilin ki hepsi yardım çığlıyıydı siz duymadınız. Annem, en çokta senden özür dilerim ne olur beni affet ama ben dayanamadım bu yaşıma kadar getirdin eğer sen olmasaydın bu kadar durmazdım. Hakkınızı helal edin . Hepinizi çok seviyorum. Affedin

Dipnot: Mezar taşıma 'Bu ilk ölüşüm değil' yazın. Vasiyetim olsun. Hepinizi çok sevdim. Biraz iyi kafayla yazdım aldırmayın" ifadelerini kullandı

Genç kız bunları paylaştıktan sonra sabaha doğru cansız bedeni bulundu.

Soruşturma sürüyor.

5f6366ce-2084-4094-a0f2-7be5ca175f8f.jpg

4fea9704-cecc-42d1-a099-fec86bcf7adf.jpg

d3b7b451-8d75-4e3b-8dd3-bde81864298b.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.