Ereğli’de Çifte Açılış İle İki Eğitim Yuvası Hizmete Açıldı

Ereğli’de Çifte Açılış İle İki Eğitim Yuvası Hizmete Açıldı

Ereğli’de NEÜ İbrahim Özşenol Veterinerlik Fakültesi, Ereğli Ziraat Fakültesi ve Metin Kıratlı Özel Eğitim Okulu düzenlenen program ile hizmete açıldı.

Konya’nın Ereğli İlçesinde eğitimde bir ilke imza atılarak çifte açılış ile tarihi bir gün yaşandı. İlk olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi İbrahim Özşenol Veterinerlik Fakültesi, Ereğli Ziraat Fakültesi ve Metin Kıratlı Özel Eğitim Okulunun açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Ereğli’de düzenlenen açılış programına çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı. Çifte açılışta ilk olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi İbrahim Özşenol Ereğli Veterinerlik Fakültesinin açılışı yapıldı. Okul binasını yaptıran ve bağışlayan iş insanı hemşehrimiz Mustafa Özşenol tarafından yapılan konuşmada Özşenol katılımcılara ve protokol üyelerine teşekkür etti. Diğer protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda, Ereğli’mize ve eğitim camiasına hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.
Konuşmaların ardından, protokol üyeleri kurdeleyi keserek fakültenin açılışını gerçekleştirdi. NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu tarafından iş insanı Mustafa Özşenol’a plaket verildi. Daha sonrasında okul açılışına katılan davetliler tarafından okulun gezilmesiyle program sona erdi.  
Bu açılın sonrasında, Metin Kıratlı Özel Eğitim Okulunun da açılışı yapıldı.

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi.jpg
METİN KIRATLI ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU AÇILDI
Ereğli'de Metin Kıratlı Özel Eğitim Okulu protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. 
Açılış programına, Cumhurbaşkanlığı idari işler Başkanı hemşehrimiz Metin Kıratlı, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İzmir Karşıyaka geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, okulun yapımını sağlayan İş insanı Özcan Halaç ile eşi Zeynep Başak Halaç, İş insanı Mustafa Özşenol, İş insanı Halil Ercan, çok sayıda protokol üyesi, siyasi partilerin temsilcileri, STK Temsilcileri, öğrenciler ve Kıratlının annelerinin katılımıyla açılış gerçekleşti.
Protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda,  
Cumhurbaşkanlığı idari işler Başkanı hemşehrimiz Metin Kıratlı yaptığı açılış konuşmasında, programa katılan davetlilere teşekkür etti ve Ereğli’mize hayırlı olsun temennisinde bulundu. Diğer protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda hayırlı olsun temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür edildi.
Protokol üyeleri tarafından toplu şekilde açılış kurdelesi kesimi gerçekleşti. 
Metin Kıratlı Özel Eğitim Okulu öğrencileri tarafından kazanılan ve başarılarını belgeleyen kupayı da, Cumhurbaşkanlığı idari işler Başkanı hemşehrimiz Metin Kıratlıyla birlikte paylaşan öğrencilerin sevinçlerine Kıratlı’da ortak olarak onları mutlu etti.
Açılışın ardından okul protokol üyeleri tarafından gezildi. Programa katılan davetliler tarafından çekilen toplu resim çekimi sonrasında program sona erdi.
Bizlerde Ereğli’mize hayırlı olsun diyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-001.jpg

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-003.jpgereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-004.jpgereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-005.jpg

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-006.jpgereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-007.jpg

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-008.jpg

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-009.jpg

ereglide-cifte-acilis-ile-iki-egitim-yuvasi-hizmete-acildi-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.