Ereğli'de Fırıncılara Hijyen Eğitimi

Ereğli'de Fırıncılara Hijyen Eğitimi

Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından organize edilen program kapsamında unlu mamul üretiminde ve satışında görevli personele yönelik hijyen eğitimi verildi.

Eğitim, Ereğli Şehit Kamil Okulu Sosyal Faaliyetler Salonunda Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Konya Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünever tarafından verildi. Ünver, unlu mamul üretimini yapan çalışanlara ve satış sorumlularına ekmek üretimi ve sonra ki aşamalarda hijyen konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar noktasında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen eğitim semineri hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Cumhur Yaman, şunları söyledi:

" Odamız üyesi fırınlarda ekmek üretiminde ve satışında görevli personel için ekmek ve ekmek çeşitleri tebliğine göre, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi önderliğinde hijyen eğitimi verilmiştir. Bu kapsamda hem fırıncı esnafımızın bir takım mağduriyetleri giderilecek, hem de Ereğlili hemşerilerimize daha iyi şartlarda imal edilen sağlıklı ekmekler yedireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.