Ereğli’de Jandarma trafikten yaz denetimi

Ereğli’de Jandarma trafikten yaz denetimi

Jandarma trafik, Mevsimlik tarım işlerini taşıyan araçlara, traktör ve motosikletlere yaz denetimi yaptı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde tarım işlerinin başlamasıyla birlikte bölgede mevsimlik işçilerin gelişi de başladı. Mevsimlik işçileri taşıyan minibüs, otobüs, motosiklet ve traktörlere jandarma ekipleri denetim yaptı.

Ereğli’de yaz mevsiminin gelmesiyle tarımsal alanlarda çalışmalar başladı. Tarlalarda başlayan hareketlikle birlikte, Mevsimlik tarım işçilerinde gelmesiyle, Bu çerçevede mevsimlik işçileri taşıyan minibüs, otobüslere Ereğli Jandarma Komutanlığı Trafik tim komutanlığı ekiplerince denetim yapıldı.

JANDARMA TRAFİKTEN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI

Yaz mevsiminin gelmesi ve tarım sezonunda işçi hareketliliğinin başlaması nedeniyle Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik Jandarması timleri tarafından özellikle motosiklet traktör ve Tarım İşçisi taşıyan araç sürücülerine yönelik huzur ve güven uygulaması’da gerçekleştirildi.

Sürücü ve araç kontrolleri yapılmasına müteakip mevzuata aykırı araç ve bu araçları kullanan sürücüler hakkında idari para cezası işlemi yapıldı.

Trafik kazalarını engellenmesi vatandaşların huzur ve güven içerisinde trafikte seyredebilmeleri için bu tür faaliyetlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

2f386b34-6a78-4618-8e47-c831578420a4.jpg4b689c18-aefb-4bb0-8ed1-28c0cf9c41ee.jpg5afc5e30-73de-45f7-87fa-2caa9fa99110.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.