Ereğli'de Kömür Dağıtımları Tamamlandı

Ereğli'de Kömür Dağıtımları Tamamlandı

Ereğli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 8 bin 350 aileye kömür dağıtımı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu tarafından Ereğli'ye 8 bin ton kömür kontenjanı ayrıldığını söyledi. Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak gelir durumuna göre hane başına 800 kilo ile bir ton arasında dağıtım gerçekleştirdiklerini belirten Bağcı, Ereğli’de 8 bin 350 haneye kömür ulaştırdıklarını ifade etti.

Kaymakam Bağcı gelecek sezonda yapılacak yakacak yardımlarının artacağını kaydetti.

Sosyal Konut Projesi’nde Ereğli’ye 300 Kontenjan (Alt Başlık)

Öte yandan “Sosyal Konut Projesi” kapsamında açıklamalarda bulunan Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Toplu Konut İdaresi ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği sosyal güvence kapsamında olmayan vatandaşlara yönelik konut edindirme çalışmaları kapsamında başlatılan “Sosyal Konut Projesi” çerçevesinde Ereğli için 300 aileye kontenjan ayrıldığını bildirdi.

Bağcı, “Sosyal Konut Projesi” ne başvurmak isteyen vatandaşların 30 yaşını doldurmuş olması gerektiğini, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yardım alıyor ya da alabilecek durumda olması gerektiğini ve hiçbir sosyal güvencesi olmaması gerektiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.