Ereğli’de korkunç olay!

Ereğli’de korkunç olay!

İnsanı Dehşete düşüren olay; Cin çıkarmak isterken elleriyle boğmuş

Olay, Konya'nın Ereğli İlçesi Ziya Gökalp Mahallesinde 16 Kasım 2022 tarihinde meydana geldi. Cin çıkarmak için elleriyle boğmuş, Suriye uyruklu bir kişinin ölümünün ardından ortaya akıllara durgunluk veren bir olay çıktı. İçine cin girdiği gerekçesiyle ailesi tarafından cinci hocaya gösterilen Hasan Alluş'un, hoca tarafından cin çıkarma seansı sırasında boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ve otopsisinde boğularak öldürüldüğü anlaşılan Suriye uyruklu kişinin, cinci hoca tarafından elleriyle boğulduğu ortaya çıktığı anlaşıldı.

Ereğli ilçesinde ikamet eden, Suriye uyruklu Hasen Alluş'un (38)’in 112 Sağlık ekiplerince ambulansla getirildiği hastanede öldüğü anlaşıldı. Otopside Alluş'un boğularak öldürüldüğü, göğüs ve boyun kemiklerinde kırıklar olduğu tespit belirlendi.

ÖNEMLİ İDDİA; SURİYELİ "CİNCİ HOCA"ÇAĞIRMIŞLAR

Ailesi, Alluş'un içine cin girdiğini düşündüklerini ve cinci hoca olarak bilinen Suriye uyruklu İ.E.H.A.'yı (39) evlerine çağırdıklarını anlattı.

Cinci hoca İ.E.H.A.'nın, Alluş'un içindeki cini çıkaracağını söyleyerek yatırdığı ve boğazını sıkmaya başladığını belirten ailesi, bir süre sonra nefessiz kaldığını anlayınca kalp masajı yaptıklarını ancak kurtaramadıklarını öne sürdü.

Olayla ilgili, Cinci hocayla birlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.