Ereğli’de Muhtarlar Tepkili
Çiftçi Mallarını Koruma Derneği, Büyükşehir Yasası ile mahalle olan eski köylerin muhtarları ile Muhtarlar Derneğinde bir araya geldi.
Merkez olmayan mahallelerin muhtarlarına Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Yönetim Kurulu Kararı ile koruma sağlayacaklarını söyleyen Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Ahmet Süllü, bu mahallelerde bahçe ve tarlası bulunan vatandaşların 5 TL vermek zorunda olduğunu kaydetti.
Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Yönetim Kurulu’nun aldığı karara tepki gösteren muhtarlar, kendilerinden habersiz alınan bu kararın geçerliliği olmadığını söylediler. Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Ahmet Süllü ile zaman zaman sert tartışmalar yapan muhtarlar toplantıyı terk ettiler ve hiçbir meblağ ödemekle yükümlü olmadıklarını koruma da istemediklerini kaydettiler.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.