Ereğli’de “ Okullar Hayat Olsun” projesi

Ereğli’de “ Okullar Hayat Olsun” projesi

“ Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Ereğli Kasım Topak İlköğretim Okulu’nda kurulan Kütüphane ve “Başarıya giden yol” isimli serginin açılışı gerçekleştirildi.

Ereğli Kasım Topak İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen açılış törenine Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Ömerül Faruk Gülbahar, Okul Müdürleri, Basın Mensupları ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kasım Topak İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Yaman, Milli Eğitim Bakanlığının “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında projeye katkı sağlamak amacıyla hazırlanan kütüphane ile çevre insanına hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi. Yaman, 2023 hedeflerine ulaşabilmek için okullarının Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda içinde bulunduğu çevrenin kültürel ve sosyal alanda kalkınmasına öncülük etmeyi planladığını kaydetti.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise, cehaleti aydınlığa çıkaracak tek unsurun eğitim ve okumaktan geçtiğini dile getirerek, eğitim adına yapılan yatırımların artmasını temenni ettiklerini söyledi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Kütüphane ve Başarıya giden yol” isimli sergi açılışı yapılarak protokol üyeleri tarafından gezildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.