Ereğli’de şiddetli fırtına bir apartmanın dış cephe kaplamasını söktü

Ereğli’de şiddetli fırtına bir apartmanın dış cephe kaplamasını söktü

Konya’nın Ereğli İlçesinde şiddetli fırtına ilçe genelinde ve bölgede etkili olurken hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Şiddetli fırtına nedeniyle bir apartmanın dış cephe ısı yalıtım kaplaması yerinden sökülürken karayoluna ve çevreye savruldu.

Olay, 22.00 sıralarında Ereğli ilçesi, Dalmaz Mahallesi, Mustafa Seyran Caddesi üzeri Işık apartmanında meydana geldi. Kentte etkili olan fırtına nedeniyle, bulvar üzerindeki 5 katlı apartmana ait dış cephe kaplaması yerinden sökülüp, parçaları yola ve araçların üzerine savrulurken çevrede tehlike oluşturdu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbirleri aldı. Polis ekipleri yola savrulan moloz parçalarını apartman havlusuna topladı. Rüzgârın etkisini kaybetmesiyle ardından binadaki riskli malzemelerin söküm işlemi yapılacağı öğrenildi.

İlçe’de etkili olan Şiddetli rüzgâr nedeniyle bir iş yerinin önünde bulunan buzdolabı ise yerinden savrularak yol üzerine devrildi. Devrilen dolabı ise bölgede görevli gece bekçileri yol üzerinden gördükleri buzdolabını yol kenarına çekti. Sokak bekçileri daha sonra olası kaza riskine karşı dolabın önüne duba koymak suretiyle önlem aldı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.