Ereğli’li Demir Yumruk Türkiye Üçüncüsü Oldu

  Ereğli’li Demir Yumruk Türkiye Üçüncüsü Oldu

Ereğli’nin yetiştirdiği Muay Thai dalında önemli sporculardan Şahabettin Yaman, Yıllardır farklı illerde yakın dövüş dalında Muay Thai da aldığı başarılar ile adından söz ettirirken, Ereğli'mizin adını bu dalda duyurarak başarıyla temsil ediyor.

Ereğli’nin yetiştirdiği Muay Thai  dalında önemli sporculardan Şahabettin Yaman, Yıllardır farklı illerde yakın dövüş dalında Muay Thai da aldığı başarılar ile adından söz ettirirken, Ereğli'mizin adını bu dalda duyurarak başarıyla temsil ediyor.

eregli-sahabettin-yaman-3.jpg

İlçemizi başarıyla temsil eden Yaman, müsabakalara zor şartlar ile ekonomik sıkıntılar içerisinde kendi imkanlarıyla gittiğini söyleyen Yaman, Ereğli’den yetkili birimlerden destek bulamaması ise başarılı sporcuyu üzerken, İlçemizi başarıyla temsil eden adını duyuran demir yumruk Yamanı ve onu tanıyanları üzmektedir. Şahabettin Yaman 13-18 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılan müsabakalarda 86 kg’da Türkiye üçüncüsü olarak yine Ereğli'nin adını duyurmakla kalmayarak bu başarıya imza atmış oldu.

Haydi Muay Thai sporuna gönül verenler ve İlçemizin yetkili birimleri Ereğli'nin yetiştirdiği bu başarılı sporcuya destek vererek onun yanında olalım ki sporcumuza büyük moral olsun ve Ereğli'mizin adı da ileriki süreçte de Uluslar arası arenada duyulması verilecek destek ile gerçekleşsin diyoruz.

Spora ve sporcuya destek olmak dileğiyle yetkilileri bu sporcumuza destek olmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.