Ereğlililer İstanbul´da Hasret Giderdi
İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programda Ereğlililer bir araya geldi.
Ereğli özlemini gidermek, Ereğli için ortak bir projede buluşmak adına düzenlenen programa, Eski Milli Eğitim Bakanlarından Nimet Baş, AK Parti Konya Eski Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar, iş adamı Murtaza Çelikel, Türkiye´nin Ünlü İşadamlarından Mustafa Özşenol,İşadamı Halil Ercan İstanbul, Ankara Ereğlililer Derneği ve çok sayıda Ereğlili katıldı.
İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Dr. Akif Bekdemir, Yönetim Kurulunu tanıtarak, “Ereğli aydınlar diyarıdır. Ve İstanbul´da Ereğli kültürü vardır. Hepiniz birlik ve beraberlik programına hoş geldiniz” dedi. Eski Bakan Nimet Baş, Ereğlililer arasında birlik ve dayanışmanın daha da sıkı şekilde pekiştirilmesi gerektiğini kaydederek, Ereğlili bayanları mecliste görmeyi arzu ettiğini belirtti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar ise, Ereğli´ye herkesin sahip çıkması gerektiğini Ereğli´ye yatırım yapılmasını vurguladı.
AK Parti Eski Konya Milletvekili Cem Zorlu, İstanbul´da Ereğli sevdalısı insanları görünce kendisini Ereğli´deymiş gibi hissettiğini kaydederek, Ereğli sevdasının sözde kalmamasını ve Ereğli´ye yatırım yapılması gerektiğini söyledi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.