“EREĞLİ’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

“EREĞLİ’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını ifade ederek, “Önümüzdeki 4 yıl boyunca seçim olmayacak.

Allah’ın izni, halkımızın takdiri ile seçilmemiz halinde Ereğli Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Hükümet olarak Ereğli’mize en iyi hizmeti sunmanın, hemşerilerimizin gönlüne girmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

-KENTİMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREF

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, Ereğli halkına hizmet etmek için bu yola çıktığını belirterek, “Kentimize hizmet etmek en büyük şereftir. Bu şehrin insanları bu şehirde yaşamaktan gurur duysun istiyorum. Herkes burada yaşamaktan keyif alsın, bu kenti çocuklarına miras bırakmaktan gurur duysun istiyorum” dedi.

BU KENTİ MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ

Erdal, “Büyükşehir Modelinin belediyecilikte önemli bir yapı taşı olduğunu belirterek, “Ereğli’mizin kaybedecek zamanı yok. Sadece Ereğli’miz mi? Konya’mızın, Ülkemizin kaybedecek zamanı yok. Dünyada bütün dengeleri değişiyor. Şehirler artık yarışmaya başlıyor, şehir bir marka gibi yönetilmeye başlanıyor. İnşallah biz bu şehri sporuyla, sanatıyla, kültürüyle, çocuklar için yapılanlarla, kadınlar için yaşlılar için, engelliler için yapılanlarla bir marka haline getireceğiz” dedi.

KÖPRÜLER KURMAK İSTİYORUZ

Cumhur İttifakı Adayı Adem Erdal; “Ereğli için güzel projelerimiz var. Herkesin gıpta edeceği bir Ereğli hayali ile yola çıktık. Ereğli’ye çok güzel dokunuşlarla güzel bir ivme kazandıracağız. Bu iş sabır gerektirir, vizyon gerektirir, çok şey gerektirir, biz bunun hepsini yapacak yüreğe sahibiz. İstiyoruz ki Ereğli kazansın. Gönülden gönüle köprüler kurmak istiyoruz. Samimiyet, gayret ve tevazuyla gönül belediyeciliği diyoruz. Biz herkesin başkanı olacağız, kimseyi ayrıştırmayacağız” şeklinde konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BU ŞEHRİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

Kentsel dönüşüm ile Ereğli’nin kaderinin değişeceğini söyleyen Erdal, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteği ile yaklaşık 400 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile Ereğli çok güzel bir yapılaşma ile buluşacak. Bu proje ile şehrin merkezi kent vizyonuna sahip bir görüntü ile kabuk değiştirecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.