EREĞLİ’YE HAYIRLI OLSUN

EREĞLİ’YE HAYIRLI OLSUN

EREĞLİ’YE HAYIRLI OLSUN

Ereğli Adalet Meslek Yüksek Okulu binası için protokol imzalandı.

Eski Çevre Bakanı ve Ereğli Belediye Başkanlarından Ali Talip Özdemir’in annesi (merhume) Fikriye Özdemir adına yaptırılacak olan Ereğli Adalet Meslek Yüksek Okulu binası için Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven ve Özdemir ailesi adına İbrahim Erden katıldı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, güzel bir ana tanıklık ettiklerini ve atacakları imza ile bunu tescilleyeceklerini söyledi.

“Ereğli ve ülkemize büyük hizmetleri geçen Bakanımız Ali Talip Özdemir’e merhume annesi Fikriye Hanım adına yapacağı bu hayır için teşekkür ediyorum” diyen Özgüven, Ereğli’nin gelişip, büyüdüğünü Eğitim Fakültesi, Doğa Bilimleri Fakültesi, Kemal Akman MYO yanında THK ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun Ereğli’ye artı değer katacağını vurgulayarak “Ereğli’mize Hayırlı Olsun” diye konuştu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise “Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza atıyoruz. Sayın bakanımızın rahmetli annesi adına yaptığı bu girişim bizi mutlu etti. Eğitim kurumlarına yapılan yatırımlar öbür dünyada karşılığını bulacağı gibi bu dünyada kalıcı yatırımlar olarak kalacaktır. Bu binanın yapılması Ereğli’de eğitim kalitesini tetikleyecektir. Bu girişim Ereğli’nin Yüksek Öğrenim talebini gösteren önemli bir işarettir. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özdemir Ailesi adına konuşan İbrahim Erden, “Sayın Bakanım çok sevdiği annesinin adını yaşatmak böyle bir girişimde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu okuldan mezun olacak olanların da güzel hizmetlere imza atacağına inanıyor hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ereğli Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven’de eğitim çıtasının her geçen gün yükseldiğine dikkat çekti ve eski Bakan Ali Talip Özdemir’e yaptığı hayırseverlik için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile Belediye Başkanı Özkan Özgüven protokole imza attılar.

     

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.