“Ereğli’ye Kayyum Atayacaklarmış”

“Ereğli’ye Kayyum Atayacaklarmış”

Seçim çalışmalarını Zengen’de sürdüren Hüseyin Oprukçu, tehditlerin ve komplo teorilerinin bitmediğini, şimdide seçilse bile kayyum atanarak engelleneceğini dile getirdiklerini belirterek, “Halk beni seçtikten sonra hiçbir güç çalışmalarımızı engelleyemez

                Ereğli Belediye Bağımsız Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, çalışmalar kapsamında gittiği Eski ve Yeni Zengen Mahallelerinde halkla buluşarak onlarla kucaklaştı. Seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren, vekil tarafından sürekli engellenmeye çalışılmasını manidar bulduğunu ifade eden Oprukçu, tehditler ve komplo teorilerinin bir türlü bitmediğini söyledi.

                MHP Başkan adayı olarak 2 aydan fazla çalışma yaptığını ancak vekilin nefsi uygulaması ile önünün kesildiğini belirten Oprukçu, “Şimdi birileri ortaya çıkıyor, Oprukçu bizim önümüzü kesti diyor. Kardeşim, engellenen ve önü kesilmek istenen, tehdit edilen biri varsa o kişi Hüseyin Oprukçu’dur. Her gün yeni bir şeylerle uğraşmak, komplo teorilerini çürütmek için uğraşıyoruz. Şimdi de, ‘Oprukçu seçilse bile çalıştırmayız, kayyum atarız’ diyorlarmış. Hadi oradan, hakkın izin, halkın ruhsat verdiği birine sen kim oluyorsun da engel olacağım diyebiliyorsun.   Oprukçu vatan haini mi de yerine kayyum atayacaklarmış. Ereğli halkının sizi affedeceğini mi sanıyorsunuz” dedi.

                Zengen’e 5 yıl boyunca hizmet götürmeyenlerin, kendi döneminde bölge için hazırlanan içme suyu projesini bile rafa kaldıranları, bu halkın hoş görmeyeceğine inandığını dile getiren Bağımsız aday Hüseyin Oprukçu, “Zengen’i sürekli göz ardı edenlerin, bu topraklarda Suriye Köyü oluşturma girişimlerinden, bölge halkının rahatsız olduğu bilgisi bana verildi. Halkın istemediği bir şey zorla yapılabilir mi? Suriye’de operasyonlar biran önce yapılsın, güvenli bölgeler oluşturulsun ve misafir olarak getirdikleri Suriyeli kardeşlerimizi kendi topraklarına geri götürerek, onlarında kendi ülkeleri için mücadele etme onurunu yaşamalarına vesile olsunlar. Kimse bu topraklarda halkın istemediği şeyi yapacağım diye dayatamaz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.