ERKOL'DAN BAŞKAN OPRUKÇU'YA ZİYARET

ERKOL'DAN BAŞKAN OPRUKÇU'YA ZİYARET

AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi Yavuz Selim Erkol’dan Başkan Oprukçu'ya ziyaret.

AK Parti Konya Milletvekili aday adayı, Ziraat Mühendisi Yavuz Selim Erkol ve İzzetoğulları Tarım ve Hayvancılık sahibi Seyhan Erkol Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu makamında ziyaret etti.

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde, Milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan, İlçemiz Ereğli’nin ve Karapınar’ın sevilen ailelerinde Erkol ailesinin genç ziraat mühendisi Yavuz Selim Erkol çiftçilikten gelen ve çiftçi bir ailenin çocuğu olarak tarım sektörünün sorunları meclise taşımak adına hizmete aday oldu.

AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Yavuz Selim Erkol, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu makamında ziyaret etti.

Başkan Oprukçu, Ziyaretten dolayı Erkol’a teşekkür etti. Hüseyin Oprukçu, Gençleri siyaset meydanında görmek bizi çok mutlu ediyor. Oprukçu Erkol’a Aday adaylığını tebrik ediyorum, dedi. Milletvekili Aday Adayı Yavuz Selim Erkol tarafından, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya çift başlı kartal tablosu hediye etti. Oprukçu’da Genç aday adayına çift başlı kartal biblosu hediye ederek kendisine başarı diledi.

yavuz-erkol-001.jpg

yavuz-selim-erkol.jpg

seyhan-erkol-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.