ETYEMEZ'DEN EREĞLİ POMEM'E ZİYARET

ETYEMEZ'DEN EREĞLİ POMEM'E ZİYARET

Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Savaş İçen'i ziyaret etti.

Milletvekili Etyemez ve beraberindekiler, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Savaş İçen'i ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden     Etyemez, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Milletvekili Etyemez, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Savaş İçen'e çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Ereğli Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Savaş İçen ziyaret dolayısı ile Etyemez'e teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanımız Zübeyir Dursun ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Savaş İçeni ziyarete bulundu.. Görevinin hayırlı olması dilediğinde bulunan Etyemez, Müdürümüz ile vatanına ve milletine sevdalı polis memurlarının yetiştirilmesinde öncülük eden, Eğitim Merkezinin çalışmaları üzerine istişarelerde bulundular. Bu vesileyle ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için fedakarca görev yapan tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

halil-etyemez-pomem.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.