Ev Ziyaretleri Miting Havasında

Ev Ziyaretleri Miting Havasında

Yerel seçimler yaklaştıkça, Hüseyin Oprukçu’yu sokaklarında, hatta evlerinde görmeyi arzulayan Ereğlililerin gönül zenginliği, bu ev ziyaretlerini adeta miting havasına çeviriyor.

Bağımsız Belediye Başkanı olarak seçimlere katılacağını açıkladığı günden itibaren Oprukçu sevgisi yüreklerde çığ gibi büyümeye devam ediyor. Karşısında iktidar ve muhalefet partisinin adayları bulunmasına rağmen, tehditlere, karalama kampanyalarına ve itibarsızlaştırma çabalarına maruz bırakılmak istenen Hüseyin Oprukçu’nun arkasındaki halk desteği, onun daha kararlı adımlar atmasını ve sağlam adımlarla projelerini anlatmasını sağlıyor.

 “Hakkın rızası, halkın desteği ile açı ve açığı olmayan huzurlu bir Ereğli’yi gelecek nesiller için inşa etmeyi arzu ediyoruz” diyen Oprukçu’ya, halk geçmişte yaptığı hizmetler için güven duymaya devam ederken,  seçim çalışmaları için kendi mahallelerine, sokaklarına ve hatta evlerine gelmesi için baskı yapıyor.

Oprukçu, mahallelerdeki seçim çalışmalarından fırsat buldukça, ev davetlerine de zaman zaman katılmaya devam ediyor. Bu ailelerden biri olan Akkoyuncu Ailesinin davetine icabet eden Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ev ziyareti için gittiği evin, kendisiyle görüşmek isteyen sokak sakinlerinin akınına uğramasıyla toplantı bir anda açık hava mitingine dönüştü. Bu görüntü hemen hemen gittiği bütün ev ziyaretlerinde alışılan bir durum halini aldı.

Gönüllerde birleştiği Ereğli halkıyla her buluşmasında siyasi üslubunu bozmadan, kendisi ile ilgili olarak planlı bir şekilde sürdürülen karalama kampanyalarını halkla paylaşan Oprukçu, her geçen gün bir fazla gönüldeki yerini almayı sürdürerek, “Birlikte başarmanın onurunu yaşayacağız ve adam gibi hizmet nasıl olur herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.