EY ZAVALLI ZAATLAR O RESİM SİZLERİ ÇOK MU RAHATSIZ ETTİ

EY ZAVALLI ZAATLAR O RESİM SİZLERİ ÇOK MU RAHATSIZ ETTİ

Ereğli'nin saygıdeğer Kaymakamı Hayretin Çiftçi ve Ereğli'mizin birbirinde değerli, resmi gazetecilerinin bu birlikteliği siz çakmaları çok mu rahatsız etti?

O fotoğraftakiler gözünü budaktan esirgemeyen, işi sadece gazetecilik olan ve kamu görevi yapmakta olan gazetecilerin birlikteliği. Anlaşılıyor ki bazılarına rahatsızlık verdi. Onlar çakmalar gibi asılsız ve yalan haberlerle insanların duygularıyla oynamadılar, terör örgütü propagandası da yapmadılar onların işi sadece ve sadece habercilik. Fedakar gazetecilerin devletimizin, kamu görevlileriyle olan birlikteliği anlaşılıyor ki, çakmaları oldukça rahatsız etti.

EREĞLİ'DE ZAMANINDA HAİNLERLE ARTİSTLİK POZLAR VEREN KİM?

Şunu unutmayın ki Ereğli'nin resmi gazetecileri birileri gibi o hain terör örgütünün çakallarıyla artistlik pozlar vermedi, poz verdikleri kişi devletin temsilcisi, Ereğli'mizin mülki amiri Kaymakamdır. Bilindiği gibi 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlere göğüs geren kahraman halk, darbe girişimini bastırırken, 251 vatandaşımız şehit oldu. İddiaya göre, Ereğli'de 15 Temmuz öncesi boy boy hainlerle resimler çektirerek poz veren ve paylaştığı resimleri sosyal medya hesaplarından, 15 Temmuzun hemen akabinde jet hızıyla yok eden çakma kim?

Ey çakma... o gördüğün kişiler bu basın mesleğini dürüst bir şekilde yapmaya çalışan insanlardır. Unutmayın ki, bizler kamu görevlileriyle sizler gibi sorun yaşamayı meslek edinmedik, bizlerin aldığı terbiye o yönde değil. Sizler ancak halkın seçtiği Milletvekilleri ve Belediye Başkanları gibi Ereğli'nin önde gelen insanlarına çamur atarak prim yapmaya çalışırsınız.

İşleri sadece gazetecilik olan ve tetikçilik yapmayan aslanlar gibi görevini yapan ve yapmakta olan basın emekçilerinin bu dayanışması anlaşılıyor ki, cep gazetecilerini çok rahatsız etmiş ve o malum çakmaları zıplatmış.

Ereğli halkının  sevgisini kazanmış saygıdeğer Kaymakam Çiftçi'ye teşekkür plaketi vermemizin oluşturduğu o kare anlaşıldı ki sizleri çok etkiledi.  Eğer ki bizler gibi mesleklerini icra eden basın mensuplarının yapmış olduğu gibi, 2 yıldır Ereğli’de görev yapan ve tayini Samsun ili Merkez Tekkeköy İlçesine çıkan Kaymakam Hayrettin Çiftçi ile resim çekinmek isterseniz, Tekkeköy'e gider bir resimde siz çektirirsiniz, yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketide siz verirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.