FİLENİN SULTANLARI AKSARAY TEMSİLCİSİNİ MAĞLUP ETTİ

FİLENİN SULTANLARI AKSARAY TEMSİLCİSİNİ MAĞLUP ETTİ

GÜNSEVEN ŞALGAM EREĞLİ BELEDİYESPOR ;3 AKSARAY KUZEYBORU ;0

Konya’nın Ereğli İlçesinde oynanılan veloybol maçında Günseven şalgam Ereğli Belediyespor kendi evinde konuk ettiği, komşu ilimiz Aksaray Kuzeyboru Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-0 yenerek gülen taraf oldu.

Günseven şalgam Ereğli Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmada, Aksaray Kuzeyboru Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-0 yenerak taraftarını mutlu etti.

Ereğli protokolünün spora karşı yoğun ilgisi sürüyor. Protokol üyeleri sultanlarımızı maçlarında yalnız bırakmadı, Maça Ereğli Kaymakamı edip Çakıcı, Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan, Günseven şalgam suyu sahibi iş insanı Nedim Günseven, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Vakıfbank  Ereğli Şube Müdürü Osman Dursun ve Gençlik ve Spor Müdürü Cumaali Özince de sultanların yanında olarak takıma maç boyunca destek verdikleri görüldü.

Maç sonrasında, MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz spora ve sporculara verdiği desteklerle bilinen Yılmaz, takım hocalarını ve sporcuları ayrı ayrı tebrik etti ve her iki takımın kaptanlarına çiçek takdim etti.

Bizlerde sultanları tebrik ediyor. Emeği geçenleri kutluyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.