Filenin Sultanları Yine Galip

Filenin Sultanları Yine Galip

Ereğli'mizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 5. grupta temsil eden Ereğli Belediye Spor evinde oynadığı ilk karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 25-14, 25-19, 25-15'lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Müsabakayı Konya Gençlik Spor Müdürü Abdurrahman Şahin, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Harun Aydın, Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu'nun Danışmanı Abdülkadir Çat, Belediye Hukuk İşleri Müdürümüz ve takımımız İdari İşler Menajeri Bülent Özgüven, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Cumaali Özince, sponsorlarımızdan İbrahim Bayrak ile pandemi koşulları sebebiyle salona girişine izin verilen az sayıda kulüp yöneticisi ve Ereğlililer takip etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf olan kızlarımız ilk seti 25-14 kazandı. İkinci sete tutuk başlayan takımımız servis ve manşette bir ara aksamasına rağmen çabuk toparlanarak seti 25-19 kazanıp durumu 2-0 yaptı. Son sette de rehavete kapılmadan başlayan takımımız istenilen oyunu sahaya yansıtarak seti 25-15 , maçı da 3-0 kazandı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Antrenörümüz Musa Sarıca "zor bir rakibe karşı oynadık. Mersin ekibi lige yatırım yaparak başladı. Bizde rakibimize kim olursa olsun saygı duyuyoruz. Sporcu grubumuz iyi bir maç çıkartarak üzerlerine düşen görevi sahada terlerinin sonuna kadar savaşarak gösterdiler. Kazandığımız için mutluyuz" dedi. Karşılaşma sonrası takımımız ve protokol mensupları fotoğraf çektirdi.

Yoğun mesaisi sebebi ile karşılaşmaya gelemeyen ve Ereğli'mizde bütün branşlarda spora desteğini her zaman sürdüren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu'ya bu galibiyet vesilesi ile bir kez daha teşekkür ediyoruz.

a4160a2f-b610-471f-8085-e50389b37c50.jpg

5be8e292-025a-425f-a912-b13f7625d72d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.