Fotoğraf çekim kursları devam ediyor

Fotoğraf çekim kursları devam ediyor

Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği 9. Dönem Temel Fotoğraf Çekimi kursunu yaptığı atölye çalışmasıyla tamamladı.

2012 Aralık ayında başlayan ve 12 kursiyerin katıldığı 9. dönem Temel Fotoğraf Çekimi Kursu Halkapınar İvriz Sulama Barajı civarı, Yayıklı, Eskihisar ve Kayasaray, İvriz köylerinde gerçekleştirdikleri atölye çalışmasıyla tamamlandı.

ANFODER Başkan Yardımcısı Tamer Gümüş gazetecilere yaptığı açıklamada 9. Dönem kursumuzu başarılı bir şekilde tamamladık. Şubat ayının ilk haftasında başlayacak olan 10. Dönem temel fotoğraf Çekimi Kursu kayıtlarımız da halen devam etmektedir’’ dedi.

Görsel okuryazarlığın insan hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Gümüş,  “ Fotoğraf makinesi cep telefonlarımıza kadar girdi günlük hayatta her birey fotoğrafla bir şekilde ilişki halinde daha önceleri birçok insanın ilgilenmediği ışık, gölge, detay, fotoğrafın arka planı, formu kompozisyonu, tekniği artık birçok insan için sorun haline geldi. Bu konuda insanlarımıza yardımcı olmak destek olmak fotoğraf sanatını sevdirmek ve yaşadığımız coğrafyaya, insanımıza hizmet etmek gayesi ile çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.