Gazetecilerden Kaymakam Çakıcı’ya Ziyaret

Gazetecilerden Kaymakam Çakıcı’ya Ziyaret

Ereğli’deki resmi basın kuruluş temsilcileri İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Kaymakam Çakıcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen basın kuruluş temsilcileri, ulusal ve yerel bazda haberlerde ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için çalıştıklarını söylediler.

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı basın kuruluş temsilcilerinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Haber paylaşımları ve kamuoyunun haberdar edilmesi noktalarında basının çok büyük bir sorumluluk yüklenmiş olduğunu biliyorum. Kamuya hizmet anlayışı açısından habercilik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu farkındayım. Basını haberdar etme ve tüm gelişmeleri kamuoyuyla paylaşma noktalarında bugüne kadar Kaymakam olarak görev yaptığım tüm yerlerde olduğu gibi, Ereğli Basınına da elimden gelen desteği vereceğim. Bizlerin önceliği Ereğli. Ereğli adına yapılacak olan tüm çalışmalarda sizlerle birlikte olacağız. Ereğli tarım ve sanayi şehri olarak ön planda olan güzide bir ilçemiz. Bu ilçeye değer katma adına yerel yönetim, iş adamları, oda ve meslek kuruluşları ile uyum içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Çakıcı, yaşanan pandemi sürecine de dikkat çekerek, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi gerektiğini hatırlattı ve Ereğli halkına selam ve sevgilerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.