Gazze Platformu'ndan Açıklama

Gazze Platformu'ndan Açıklama

Ereğli Gazze Platformu tarafından düzenlenen basın toplantısında İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılar kınandı.

Eğitim Bir Sen, Sağlık Sen, Büro Sen ve Anadolu Gençlik Derneği Ereğli Şubelerinden oluşan Ereğli Gazze Platformu düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Platform adına konuşan  Eğitim Bir Sen Ereğli Şube Başkanı İlhan Yılmaz, öteden beri söylenildiği gibi İsrail'in işgalci bir terör devleti olduğunu ifade etti. İsrail'in Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini belirten Yılmaz, bu katliamda Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamas'ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivilin şehit edildiğini kaydetti.

Yılmaz, İsrail’in kurulduğundan beri izlediği politikanın asla değişmediğini söyledi. İsrail’in Türkiye'ye ait topraklarında içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirmek için her türlü yönteme başvurmakta olduğunu dile getiren Yılmaz, bu çabanın beyhude olduğunun altını çizdi.

Yılmaz öyle devam etti: Biz Gazze Ereğli Platformu olarak Gazze'nin şehitlerinin ümmetin şehitleri olduğunu, bizim şehitlerimiz olduğunu biliyoruz. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Şımarık İsrail'in en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacağına inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.