GEÇİLMEYEN, AŞILMAYAN KALE: ÇANAKKKALE

GEÇİLMEYEN, AŞILMAYAN KALE: ÇANAKKKALE

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Büyük Türk milletinin tarihi her anı, her zamanı kahramanlıklarla doludur.

Çanakkale’de Türk ordusu iman, inancı ve mücadelesiyle en kesif ordulara ve bütün akvam-ı beşer’e karşı büyük destan yazmış, namus bildiğimiz aziz vatanımız geçirtmemiş, emsalsiz bir galibiyet kazanılmıştır.

Çanakkale’de milletin izzeti ve haysiyeti ile oynamak isteyen nefislerin nefesi yetmemiş, Türk’ün neleri başarabileceği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Çanakkale Zaferi, devletin bekası için candan, yardan, serdengeçen yüz binlerce müstesna kahramanın, ilahi mücadele gücüyle birlikte Türk milletini yüceltmenin yanında Türk ülküsünün ihtişamlı ve mukaddes bir hatırasıdır.

18 Mart Çanakkale Zaferinin sene-i devriyesinde, bugün varlık ve yaşama mücadelemizde aziz vatanın kutlu topraklarında huzur içinde yaşamımızı sağlamak için kendini feda eden isimsiz kahramanlarımızın aziz hatıralarını saygıyla, hürmetle ve minnetle yad ediyorum.

Bu düşüncelerle, aziz milletimizin son kalesi Anadolu’daki, kutlu varlığına son vermek isteyen düşmanlara geçit vermeyen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyor; İstiklalimizin kutlu zaferi olan Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünü kutluyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.