Gelmesi Beklenilen Vekiller Meclis Toplantısına Katılmadı

Gelmesi Beklenilen Vekiller Meclis Toplantısına Katılmadı

CHP Danışma Toplantısı Site Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Konya İl Teşkilatı ve siyasilerin katıldığı CHP Danışma Toplantısına daha önce katılacakları belirtilen milletvekillerinin katılmaması dikkat çekti.

CHP İlçe Başkanı Fatih San toplantının açılış konuşmasını yaparak AKP İktidarının ülkeyi uçuruma sürüklediğini söyledi. “Başta eğitim sistemi olmak üzere terör ve dış politikada AKP İktidarı sınıfta kalmıştır” diyen San, basında yer alan ekonomik göstergelerin de gerçekleri yansıtmadığını iddia etti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz kısa bir konuşma yaptı. Karpuz, gençlik yıllarında kullandıkları ‘zam, zulüm, işkence, işte faşizm’ sloganının bugünde gündemde olduğunu belirterek, “Zam var mı?  Var. Zulüm var mı?  Var. İşkence var mı?  Var. AKP’nin CHP’ye sabrı yoktur. Bunu erken seçim tarihinde gördük. 27 Ekim yerine 3 Kasım olsun dedik. Buna bile sabır gösteremediler. Halk CHP İktidarını özlemişken biz nasıl iktidara geliriz bunun oluşumunu bugün burada tartışacağız. Ayrıca Ereğli Belediyesine CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için neler yapmalıyız bunu da burada konuşacağız” şeklinde konuştu.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.